mireia

Mireia2021%20(1)_edited.jpg
Mireia Gargallo

La meva formació es troba en l'àmbit de la Psicologia, especialitzada en Orientació Professional, amb experiència durant més de 5 anys en l'àmbit de la selecció de personal i dels RRHH que em permeten conèixer les dues parts dels processos que es desenvolupen en la recerca d'ocupació.

Vocacionalment volia ser informàtica, sempre dic que, l'assessorament acadèmic rebut a la meva època no va ser l'adequat. Encara recordo les paraules de la meva mare (una visionària) «La informàtica no té futur».

Malgrat tot, em vaig comprar el meu propi ordinador amb les meves feines d'estiu, la meva impressora i vaig pagar la meva connexió a Internet. I quan vaig acabar Psicologia vaig iniciar un Màster Universitari en Educació i TIC a distància, per matar el cuc interior.

Com no sé estar-me quieta i m'apassiona aprendre, quan ho vaig acabar vaig continuar amb el Grau d'Educació Social que em va permetre conèixer més sobre els processos i circuits de l'atenció a les persones amb necessitats especials.

Un cop finalitzats aquests estudis, la curiositat em va poder més i vaig cursar un Postgrau de Coaching Integratiu aprenent tècniques de PNL, transformació personal, Constel·lacions familiars i organitzacionals i metodologia Gestalt.

I, com no, agradant-me com m'agrada, crear vídeos, webs, plataformes, cartells i imatges, infografies i la informàtica en general, vaig iniciar, aquest cop amb paciència perquè és el meu hobby i vull gaudir-ho, el de Grau Multimèdia.

A nivell personal, sóc una persona amb grans inquietuds, a la que li agrada ballar i fer teatre i ràdio. Tot això pot formar part de com expresso i treballo a les meves formacions utilitzant tècniques que permetin que el que explico sigui amè, entretingut i desperti curiositat.