Gimnàstica Emocional

Serveis que us oferim

De la mateixa manera que anem al gimnàs a mantenir en forma el nostre cos físic, val la pena fer un tipus d’entrenament per al nostre cos mental.

Us proposem un circuït amb entrenaments trimestrals.

L’objectiu general d’aquests tallers és aprendre tècniques per a la millora del nostre benestar emocional, ja que les persones treballades augmenten el seu nivell de benestar i de salut, milloren la pau interna i tenen més clar què volen que formi part del seu dia a dia.

 

http://www.elpou.cat/noticia/2044/gimnastica/emocional

PRIMERA JORNADA KOLAM

GIMNASTES EMOCIONALS DEL SEGLE XXI

Dissabte 17 d’octubre de 2015 DE 9:00 A 20:00

Lloc: Joviat l'Escola, Carrer de Folch i Torres, 5-13, 08241 Manresa, BCN

 

http://jornadagimnastesem.wix.com/jornadakolam

 

El mes de juliol sol ser un mes peculiar, estem fora de l’horari escolar, fet que afecta tant als nens i nenes com als adults.

El ritme canvia i de la mateixa manera que existeix una variada oferta d’activitats per als nostres infants, us proposem l’Escola d’estiu pensada pels adults i pels adolescents.

Un dels nostres objectius principals com a és vetllar pel futur dels nostres nens i nenes i dels nostres joves.

Ells i elles seran el nostre relleu en aquest planeta, i per a que puguin tenir un futur, el més positiu possible, el nostre present ha de treballar-se des de la consciència emocional.

Treballem , es de fa molts anys, en la formació tant de docents com d’alumnes. Les nostres formacions són adequades per a qualsevol edat, doncs les adaptem i podem formar persones dels 3 als 100 anys!

 “S’ha d’actuar amb més rapidesa en calmar un ressentiment que en apagar un incendi, perquè les conseqüències del primer són infinitament més perilloses que els resultats de l’últim; l’incendi acaba cremant algunes cases com a molt, mentre que el ressentiment pot causar guerres cruels, amb la ruïna i destrucció total dels pobles…”

                                                                                                  Heràclit